Pure Mei är en ljus och meditativ salong med känsla för det naturliga och ekologiska. Salongen präglas av enkelhet, skönhet och omtanke .Här fylls du med energi i en avkopplande och meditativ miljö.

Självklart använder vi på Pure Mei enbart ekologiska/ naturliga hårvårdsprodukter. Vi arbetar främst med produkter från Davines, Pur Minerals och Björk.

Välkommen och ge dej själv en stund att bara landa och njuta av nuet hos oss på Pure Mei


FullSizeRender

Anna Malm

Att arbeta som frisör är min stora passion!
Jag började min resa 1997. I feb 2016 förvandlade jag Studio Mei till Pure Mei Detta för att framhäva det ekologiska & naturliga som jag står för.
Jag vill ge dig som kund en lugn & avslappnad stund . Jag inspirerar gärna i mental vägledning & gör även healing behandlingar med medial vägledning. Jag använder 2 olika healingmetoder. En änglahealing & en chakra & aura healing som renar & transformerr in nytt ljus och energi. Båda är väldigt djupavslappnande & tar bort blockeringar & negariva tankar & lindrar åkommor. Allt för att din kropp & själ ska få harmoni Varmt Välkommen

 

Lina


 

Lina

Utbildad frisör vid Svenska Frisörskolan i Göteborg 2015 och har nu min färdigutbildning här på salong Pure Mei.
Jag sätter kundens önskemål i fokus, är mycket noggrann och lyssnar på dina önskemål, allt för att du som kund ska bli nöjd.
Varmt välkommen att boka din tid.

 

unnamed

Johanna

Jag går på Drottning Blankas gymnasie och tar studenten nu i Juni. Att jobba som frisör är det bästa jag vet och att göra
dig som kund nöjd är det viktigaste för mig.

 

 

IMG_2621

Caroline

Jag är diplomerad massör sedan 2012. Massagen jag utövar är svensk klassisk massage. Jag sätter kundens önskemål och dagsform i fokus. Många kunder önskar en skön avslappnad friskvårdsmassage, vilket motverkar stress och ökar kroppens välbefinnande. Har man som kund spänningar, muskelknutor och stelhet är massagen ett sätt att öka elasticiteten och rörligheten. I massagen används ekologisk massageolja.

 

 

IMG_2622

Dafni Magnusson

Jag är diplomerad massör i Relax/Svensk klassisk massage samt Hot Stone Massage.
Relax eller Klassisk Massage med olja och det innebär att du som kund hos mig, väljer antingen en avslappnande behandling med mjuka drag eller en djupgående massage som anpassas efter dina behov som tex. muskelknutor,spänningar mm.
Hot Stone Massage är en lite lyxigare massage med varma basal stenar från Peru. Kroppen värms upp i kombination med behaglig massage med varma lena inoljade stenar som smeks lugnande mot kroppen. Hot Stone massagen ger en avslappnande påverkan på kropp och själ.
Välkommen att ringa mig för konsultation och bokning efter dina behov. Ni når mig på mobilen vardagar mellan kl.10-16 på 0733-866 869. Välkommen till Salong Mei!